Nokia 2760

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nokia 2760 nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu boga diménsi 87 x 44.8 x 20.7 mm kalawan beurat 81 gram.

Fitur[édit | édit sumber]

  • Kaméra digital VGA, 640x480 piksel
  • SMS
  • MMS
  • Email
  • Instant Messaging
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Radio FM
  • Bluetooth v2.0
  • Java MIDP 2.1
  • 3GPP/MP4 vidéo player
  • Bateré Li-Ion 700 mAh (BL-4B)

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg