Nokia 3100

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 3100 nyaéta hiji telepon keupeul produksi pausahaan Nokia.

Nokia wordmark.svg