Nokia 3110 klasik

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Nokia 3110 klasik mangrupa hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 108,5 x 45,7 x 15,6 mm kalawan beurat 87 gram.

Fitur & Komponén[édit | édit sumber]

  • Mémori internal 9 MB, mémori éksternal kalawan MicroSD nepi ka 2 GB
  • Kaméra digital 1.3 MP, 1280 x 1024 piksel
  • SMS
  • MMS
  • Email
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Radio FM
  • Java MIDP 2.0
  • Infrabeureum
  • Bluetooth v2.0 (kalawan A2DP)
  • MP3/MP4/AAC+/3GP/WMA player
  • Bateré Li-Ion 1020 mAh (BL-5C)

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg