Nokia 3120

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nokia 3120 mangrupa hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 102 x 43 x 20 mm kalawan beurat 84 gram.

Fitur & Komponén[édit | édit sumber]

  • SMS
  • MMS
  • Polifonik
  • Kaulinan
    • Snake EX2
    • Béach Rally
    • Nature Park
  • Radio FM
  • Instant Messaging
  • Java MIDP 2.0
  • Bateré Li-Ion 820 mAh (BL-5C)

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg