Nokia 3120 klasik

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nokia 3120 klasik nyaéta hiji produk telepon keupeul Nokia nu dipublikasikeun dina taun 2008.


Nokia wordmark.svg