Nokia 3155

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

3155i Nokia / VI-3155 nyaéta hij produk telepon keupeul CDMA tilu mode ti Nokia.

Nokia wordmark.svg