Nokia 3155

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

3155i Nokia / VI-3155 nyaéta hij produk telepon keupeul CDMA tilu mode ti Nokia.


Nokia wordmark.svg