Nokia 3230

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nokia 3230 mangrupa hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 109 x 49 x 19 mm kalawan beurat 110 gram.

Fitur & Komponén[édit | édit sumber]

  • Sistem opérasi: Symbian OS v7.0s, Series 60 SE UI
  • Mémori internal 4 MB, éksternal kalawan RS-MMC
  • Kaméra digital 1.23 MP, 1280x960 piksel
  • SMS
  • MMS
  • EMail
  • Instant Messaging
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Radio FM steréo
  • Bluetooth v1.1
  • Infrabeureum
  • Java MIDP 2.0

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg