Nokia 3330

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Nokia 3330 nyaéta hiji produk telepon keupeul GSM 900/1800, kalawan antena jero, kaluaran Nokia.


Nokia wordmark.svg