Nokia 3510i

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nokia 3510i mangrupa hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 118 x 50 x 17 mm kalawan beurat 106 gram.

Fitur & Komponén[édit | édit sumber]

  • SMS
  • MMS
  • Monofonik
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Bateré Li-Ion 950 mAh (BLC-2)
  • Browser WAP 1.2.1

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg