Nokia 3510i

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nokia 3510i mangrupa hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 118 x 50 x 17 mm kalawan beurat 106 gram.

Fitur & Komponén[édit | édit sumber]

  • SMS
  • MMS
  • Monofonik
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Bateré Li-Ion 950 mAh (BLC-2)
  • Browser WAP 1.2.1

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg