Nokia 5130

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Nokia 5130 XpressMusic

Nokia 5130 mangrupa hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 107.5 x 46.7 x 14.8 mm kalawan beurat 88 gram.

Fitur & Komponén[édit | édit sumber]

  • Kaméra digital 2 MP, 1600x1200 piksel
  • Mémori internal 30 MB, mémori éksternal kalawan MicroSD nepi ka 16GB
  • SMS
  • MMS
  • Email
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Radio FM
  • Bluetooth v2.0 kalawan A2DP
  • Java MIDP 2.1
  • MP4/H.263/H.264 player
  • MP3/WMA/éaAC+ player
  • Bateré Li-Ion 1020 mAh (BL-5C)

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg