Nokia 5210

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nokia 5210 nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu boga diménsi 105.5 x 47.5 x 22.5 mm kalawan beurat 92 gram.

Fitur & Komponén[édit | édit sumber]

  • Grafik monokrom
  • SMS
  • Thermométer
  • Organizer
  • Kaulinan
  • Jam
  • Alarm
  • Infrared
  • Bateré Li-Ion 750 mAh (BLB-2)

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg