Lompat ke isi

Nokia 5220

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Nokia 5220

Nokia 5220 nyaéta hiji produk Telepon keupeul nu diproduksi ku pausahaan Nokia.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]