Nokia 5220

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 5220

Nokia 5220 nyaéta hiji produk Telepon keupeul nu diproduksi ku pausahaan Nokia.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg