Nokia 5220

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Nokia 5220

Nokia 5220 nyaéta hiji produk Telepon keupeul nu diproduksi ku pausahaan Nokia.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg