Nokia 5320

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nokia 5320 nyaét hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia sarta kaasup kana séri XpressMusic. Telepon keupeul ieu boga diménsi 108 x 46 x 15 mm kalawan beurat 90 gram.

Fitur[édit | édit sumber]

  • Mémori internal 140 MB, mémori éksternal nepi ka 16GB
  • 3G HSDPA, 3.6 Mbps
  • Kaméra digital 2 MP, 1600x1200 pixels, LED flash
  • Kaméra hareup pikeun panggilan vidéo
  • SMS
  • MMS
  • Email
  • Push E-Mail
  • IM
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Radio FM jeung RDS; Visual radio
  • Bluetooth v2.0 jeung A2DP
  • Java MIDP 2.1
  • WMV/RV/MP4/3GP vidéo player
  • MP3/WMA/WAV/RA/AAC/M4A music player
  • Bateré Li-Ion 890 mAh (BL-5B)

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg