Nokia 6030

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nokia 6030 mangrupa hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 104 x 44 x 18 mm kalawan beurat 90 gram.

Fitur[édit | édit sumber]

  • SMS
  • MMS
  • Obrolan
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Radio FM
  • Internet
  • GPRS

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg