Nokia 7110

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nokia 7110 mangrupa hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 125 x 53 x 24 mm kalawan beurat 141 gram.

Fitur[édit | édit sumber]

  • Grafik monokrom
  • Layar 96 x 65 piksel
  • Buku telepon
  • Infra beureum
  • SMS
  • Browser WAP

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg