Nokia 8110

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nokia 8110 mangrupa hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 141 x 48 x 25 mm kalawan beurat 152 gram. Dirilis dina taun 1998.

Fitur[édit | édit sumber]

  • Jaringan 2G GSM 900
  • 125 buku telepon
  • SMS
  • Conference calling (1-5 orang)
  • Bateré Slim 400 mAh Li-Ion

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg