Nyenang, Cipeundeuy, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Désa  Nyenang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCipeundeuy

Nyenang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipeundeuy, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg