Obrolan:Amérika (buana)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sanésna benua téh dina basa Sundana mah buana kang?--Yusup_Ramdani  9 Juli 2015 16.25 (UTC)

Muhun, mangga dilajeng. --ilhamkang (sawala) 9 Juli 2015 16.29 (UTC)