Obrolan:Anang Hérmansyah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Ieu téh saéna mah nganggé "é" curek nya, janten Hérmansyah--JamalSq (sawala) 1 Agustus 2015 12.59 (UTC)

Ok. Nuhun kana pangdeudeulna Kang A.R Dipusparaga (sawala) 3 Agustus 2015 03.09 (UTC)