Obrolan:Awi bitung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - Aya sababaraha kalimah nu teu acan aya rujukanana.
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - OK
  • Interwiki - OK
  • Kategori - OK

Catetan

  1. Éjahan nu kedah diropéa
    • dinagara -> di nagara
    • séjéna -> séjénna
    • nepika -> nepi ka
  2. Saéna mah rujukan téh disimpen dina tungtung kalimah saatos titik, supados rapih. Contona dina kalimah kahiji, rujukanana disimpen di tengah-tengah kalimah, tah saéna mah alihkeun saatos titik.
  3. Aya kalimah nu saleresna tiasa dijantenkeun sakalimah supados puguh jejer kalimahna, ku sim kuring tos dicirian.

Sakitu heula panginten Kang @Dinototosugiarto. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 15 Juni 2017 04.04 (UTC)

Haturan téh @A.R Dipusparaga, Hoyong diparios deui... Nuhun pisan--Dinototosugiarto (sawala) 17 Juni 2017 09.02 (UTC)
Masih aya kalimah nu teu acan ngangge rujukan Kang @Dinototosugiarto, mangga imeutan deui --A.R Dipusparaga (sawala) 22 Juni 2017 13.56 (UTC)
Haturan téh @A.R Dipusparaga, tos ditambihkeun rujukanna, hoyong diparios deui... Nuhun pisan--Dinototosugiarto (sawala) 24 Juni 2017 06.13 (UTC)--Dinototosugiarto (sawala)
Sami-sami Kang @Dinototosugiarto, mangga dilajeng deui nyerat artikelna --A.R Dipusparaga (sawala) 3 Juli 2017 15.56 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Artikel sah --A.R Dipusparaga (sawala) 3 Juli 2017 15.55 (UTC)