Obrolan:Awi krisik

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - Aya sababaraha kalimah nu teu acan aya rujukanana.
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - OK
  • Interwiki - OK
  • Kategori - OK

Catetan Mangga lengkepan heula rujukan dina unggal kalimah Kang @Dinototosugiarto sareng gambar-gambarna damel galeri waé supados rapih. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 23 Juni 2017 10.04 (UTC)

Haturan Téh @A.R Dipusparaga hoyong diparios deui.... --Dinototosugiarto (sawala) 24 Juni 2017 06.01 (UTC)
Kang @Dinototosugiarto dina subjudul Mangpaat masih aya sakalimah nu teu acan nganggo rujukan.--A.R Dipusparaga (sawala) 3 Juli 2017 15.47 (UTC)
Haturan Téh @A.R Dipusparaga tos ditambihkeun deui....--Dinototosugiarto (sawala) 5 Juli 2017 00.29 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Sarat-sarat artikel geus kacumponan --A.R Dipusparaga (sawala) 5 Juli 2017 14.01 (UTC)