Obrolan:Ayakan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel Taratas

  • Artikel anyar - Yes check.svg 
  • Minimal 100 kecap - Yes check.svg 
  • Rujukan dina unggal kalimah - Yes check.svg 
  • Minimal 2 rujukan - Yes check.svg 
  • Gambar - Yes check.svg 
  • Wikifisasi - Yes check.svg 
  • Interwiki - Yes check.svg '
  • Kategori - Yes check.svg 

Catetan Kecap lele kedahna lélé teras kantun ngalengkepan rujukanana Kang @Dinototosugiarto --A.R Dipusparaga (sawala) 26 Juli 2017 12.35 (UTC)

Haturan téh @A.R Dipusparaga, hoyong diparios deui. Nuhun --Dinototosugiarto (sawala) 26 Juli 2017 14.44 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Ieu artikel geus nyumponan sarat-sarat artikel taratas --A.R Dipusparaga (sawala) 27 Juli 2017 04.08 (UTC)