Obrolan:Balida

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel Taratas

  • Artikel anyar - Yes check.svg  '
  • Minimal 100 kecap - Yes check.svg  '
  • Rujukan dina unggal kalimah - Yes check.svg  '
  • Minimal 2 rujukan - Yes check.svg  '
  • Gambar - Yes check.svg  '
  • Wikifisasi - Yes check.svg  '
  • Interwiki - Yes check.svg  '
  • Kategori - Yes check.svg  '

Catetan

  1. Lepat merenahkeun spasi,nepika kedahna nepi ka, kulantaran kedahna ku lantaran, saméméh nganggé tanda baca (:) teu kedah nganggo spasi.
  2. Aya sababaraha kecap nu kirang merenah diantawisna notopteridae kedahna Notopteridae, Palembang kedahna Palémbang, andelah kedahna andelan, karuksakan tiasa digentos ku ruksakna.
  3. Kategori Chordata tiasa digentos ku Notopteridae.

Mugi tiasa diropéa heula Kang @Dinototosugiarto, hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 27 Agustus 2017 04.14 (UTC)[balas]

Haturan téh @A.R Dipusparaga hoyong diparios deui.--Dinototosugiarto (sawala) 27 Agustus 2017 04.57 (UTC)[balas]

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Ieu artikel geus nyumponan sarat-sarat artikel taratas' --A.R Dipusparaga (sawala) 27 Agustus 2017 05.10 (UTC)[balas]