Obrolan:Bangkong héjo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel Taratas

  • Artikel anyar - Yes check.svg 
  • Minimal 100 kecap - Yes check.svg 
  • Rujukan dina unggal kalimah - Yes check.svg 
  • Minimal 2 rujukan - Yes check.svg 
  • Gambar - Yes check.svg 
  • Wikifisasi - Yes check.svg 
  • Interwiki - Yes check.svg '
  • Kategori - Yes check.svg 

Catetan

  1. Kekecapan nu kedah diropéa diantawisna: kagolongkeun kedahna kaasup, tiharita kedahna ti harita, nepika kedahna nepi ka, dijero kedahna di jero, tayalian kedahna taya lian, ngarana kedahna ngaranna, tihiji kedahna ti hiji.
  2. Aya kalimah nu tiasa dirucat janten sababaraha kalimah nyaéta Sanajan sapopoé bangkong héjo hirupna nyorangan bari jeung nyumput, témpona datang usum begér jeung kawin mah, barijil tina panyumputana ngarumpul dina kulah, balong, susukan atawa rawa-rawa di mana waé tempat anu mibanda cai bersih, kituna téh bari ramé disarada patémbal-témbal bari ngarendog.
  3. Kategori Anura gentos ku Ranidae margi dumasar kasapukan kanggé kategori nu dianggo dina artikel sato/tutuwuhan dikawitan tina ngaran kulawargana.

Mung sakitu waé Kang @Dinototosugiarto. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 5 Séptémber 2017 13.28 (UTC)

Haturan téh @A.R Dipusparaga, hoyong diparios deui.--Dinototosugiarto (sawala) 6 Séptémber 2017 06.33 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Ieu artikel geus nyumponan sarat-sarat artikel taratas --A.R Dipusparaga (sawala) 8 Séptémber 2017 14.15 (UTC)