Obrolan:Candi Bojongménjé

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ngarah luyu jeung kasapukan éjahan, ieu artikel tiasa dialihkeun ka Candi Bojongménjé. Mangga dilajeng. --kumincir (sawala) 4 Méi 2017 15.53 (UTC)

Ngaronda artikel[édit sumber]

Ieu artikel sacara umum tos saé, mung aya sababaraha catetan diantawisna:

  1. Masih kénéh aya e, é, eu anu teu acan merenah. Contona kecap pamarentah sakedahna diserat pamaréntah, Bojongmenje sakedahna diserat Bojongménjé.
  2. Aya sababaraha kecap anu lepat ngetik sareng lepat merenahkeun aksara gedé.
  3. Kecap di, ka, nu anu nuduhkeun tempat kedahna dipisahkeun, contona diéta kedahna di éta.
  4. Lepat nyeratkeun spasi contona nepika kedahna nepi ka.
  5. Aya kénéh kalimah nu teu acan nganggo rujukan.
  6. Parobihanana tiasa ditingal di dieu

Mangga diropéa heula. Cag ah! --A.R Dipusparaga (sawala) 8 Méi 2017 00.56 (UTC)

Kahatur, Téh A.R Dipusparaga . Punten diparios deui...
Nuhun pisan Dinototosugiarto (sawala) 10 Méi 2017 05.24 (UTC)