Obrolan:Cau badak

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - Aya sababaraha kalimah nu teu acan aya rujukanana.
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - OK
  • Interwiki - OK
  • Kategori - OK

Catetan

  • Aya sababaraha kecap nu kirang merenah digolongkeun tiasa dirobih ku kecap kaasup kana, kecap dibeulah kedahna di beulah
  • Imeutan deui aksara gedé saatos titik sapertos dina kecap mikaresep sareng saterusna.
  • Aya dua kalimah nu ku sim kuring dicirian, saleresna éta kalimah téh tiasa dihijikeun supados langkung efektif, misalna Ieu téh karuhun tina cau-cau anu loba dikonsumsi tina golongan (AA jeung grup AAA) sarta kaasup kana subspésiés anu pikaresepeun alatan kelirna (bulao, gandaria, jeung héjo).

Mangga lengkepan heula kakiranganana Kang @Dinototosugiarto --A.R Dipusparaga (sawala) 4 Juli 2017 02.55 (UTC)

Haturan téh @A.R Dipusparaga, hoyong diparios deui... Nuhun--Dinototosugiarto (sawala) 4 Juli 2017 14.18 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg Sarat-sarat artikel geus kacumponan --A.R Dipusparaga (sawala) 4 Juli 2017 15.03 (UTC)