Obrolan:Galatik

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Untitled[édit sumber]

Sarat Artikel Taratas

  • Artikel anyar - Yes check.svg 
  • Minimal 100 kecap - Yes check.svg 
  • Rujukan dina unggal kalimah - Yes check.svg 
  • Minimal 2 rujukan - Yes check.svg 
  • Gambar - Yes check.svg 
  • Wikifisasi - Yes check.svg 
  • Interwiki - Yes check.svg '
  • Kategori - Yes check.svg 

Catetan

  • Ngaran Latin didéngdékkeun: Padda oryzivora - Padda oryzivora
  • Ropéa kecap: pulo jawa - pulo Jawa, uclag aclog - uclag-aclog, ku lantaran - ku lantaran, méakeun - méakkeun, umpama - upama, oranye - oranyeu, sayura - sayur/sayuran.
  • Paké kapital sabada titik: ... atawa leuwih.[3] lamun henteu... --> atawa leuwih.[3] Lamun henteu.

--ilhamkang (sawala) 27 Agustus 2017 06.53 (UTC)

Haturan kang @Ilham.nurwansah, hoyong diparios deui.--Dinototosugiarto (sawala) 27 Agustus 2017 07.06 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Ieu artikel geus nyumponan sarat-sarat artikel taratas --ilhamkang (sawala) 14 Séptémber 2017 04.40 (UTC)