Obrolan:Garu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kang Ucup, dupi aya parabot nu sanés kanggo kecap garu? --ilhamkang (sawala) 30 April 2016 13.44 (UTC)