Obrolan:Golodog

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - Aya sakalimah nu teu acan aya rujukanana.
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - OK
  • Interwiki - OK
  • Kategori - OK

Catetan Ieu artikel tos saé mung aya sababaraha kecap nu kirang merenah sapertos wanguna kedahna wangunna, teras batawi kedahna mah aksara awalna nganggo aksara gedé. Sakitu panginten Kang @Dinototosugiarto --A.R Dipusparaga (sawala) 4 Juli 2017 03.00 (UTC)

Haturan téh @A.R Dipusparaga hoyong diparios deui... Dinototosugiarto (sawala) 4 Juli 2017 05.31 (UTC)
Kantun ngalengkepan rujukan Kang @Dinototosugiarto, ku abdi tos dicirian da. --A.R Dipusparaga (sawala) 4 Juli 2017 14.46 (UTC)
Haturan téh @A.R Dipusparaga atos ditambihan deui... Nuhun--Dinototosugiarto (sawala) 5 Juli 2017 00.34 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Ieu artikel geus nyumponan sarat-sarat artikel --A.R Dipusparaga (sawala) 5 Juli 2017 14.09 (UTC)