Obrolan:Guha

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - OK
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - OK
  • Interwiki - OK
  • Kategori - OK

Catetan Tos saé mung kecap kualatan kedahna mah nyeratna dipisah janten ku alatan Kang @Dinototosugiarto. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 4 Juli 2017 04.21 (UTC)

Haturan téh @A.R Dipusparaga hoyong diparios deui... Nuhun--Dinototosugiarto (sawala) 5 Juli 2017 02.25 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Ieu artikel geus nyumponan sarat-sarat artikel taratas' --A.R Dipusparaga (sawala) 5 Juli 2017 14.28 (UTC)