Obrolan:Kélé

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel Taratas

  • Artikel anyar - Yes check.svg  '
  • Minimal 100 kecap - Yes check.svg  '
  • Rujukan dina unggal kalimah - Yes check.svg  '
  • Minimal 2 rujukan - Yes check.svg  '
  • Gambar - Yes check.svg  '
  • Wikifisasi - Yes check.svg  '
  • Interwiki - ...
  • Kategori - Yes check.svg  '

Catetan

  • Aksara kahiji kecap di tengah-tengah kalimah teu kedah nganggo hurup kapital, salengkepna tiasa ditingali dina Palanggeran Éjahan. Kecap nu kedah diropéa di antawisna: Pancuran, Kélé, Panjang, kedahna pancuran, kélé, panjang.
  • Kecap dimana tiasa digentos ku upama. Salengkepna tiasa ditingali di Wikipedia:Daptar_kecap_basa_Sunda_nu_teu_merenah.
  • Kecap nu kedah dilereskeun: kulataran - ku lantaran, nyieuna - nyieunna, kulantaran - ku lantaran
Mugi tiasa diropéa, nya Kang. --ilhamkang (sawala) 27 Agustus 2017 03.56 (UTC)
Haturan kang @Ilham.nurwansah, hoyong diparios deui. --Dinototosugiarto (sawala) 7 Séptémber 2017 09.45 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Ieu artikel geus nyumponan sarat-sarat artikel taratas' --ilhamkang (sawala) 14 Séptémber 2017 04.37 (UTC)