Obrolan:Kanyéré

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - OK
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - Ok
  • Interwiki - OK
  • Kategori - OK (tiasa ditambihan ku Phyllanthaceae)

Catetan Masih aya sababaraha éjahan nu kirang merenah:

  1. disisi kedahna di sisi, nepika kedahna nepi ka
  2. dauna kedahna daunna, séjéna kedahna séjénna
  3. mencos kedahna méncos
  4. cobi imeutan deui Kang @Dinototosugiarto , aya sababaraha kecap nu lepat ketik.

Sakitu waé pangkinten kanggé sementawis mah, hatur nuhun

--A.R Dipusparaga (sawala) 15 Méi 2017 13.43 (UTC)

Haturan téh A.R Dipusparaga, Hoyong dipangmarioskeun deui, Nuhun..Dinototosugiarto (sawala) 19 Méi 2017 16.00 (UTC)
Kang @Dinototosugiarto saatos ditingal deui, masih kénéh aya nu kirang merenah. Ku sim kuring tos dicirian. Catetanana, punten béntenkeun pamakéan titik sareng koma, tikitu kedahna dipisah ti kitu, dipaluruh/diéksplorasi pilih waé salasahijina, sareng cobi imeutan deui aksara gedé saatos titik. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 23 Méi 2017 04.56 (UTC)
Haturan téh A.R Dipusparaga, Hoyong dipangmarioskeun deui, Nuhun..Dinototosugiarto (sawala) 24 Méi 2017 06.30 (UTC)
Punten Kang, dina artikelna teu acan aya parobihan nanaon --A.R Dipusparaga (sawala) 24 Méi 2017 07.00 (UTC)
Kang @Dinototosugiarto punten ropéa heula ieu artikel supados tiasa lolos klaim. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 2 Juni 2017 09.04 (UTC)
Téh @A.R Dipusparaga punten disaliksik deui kakirangan... Nuhun..--Dinototosugiarto (sawala) 2 Juni 2017 13.46 (UTC)
Kang, aya sababaraha kalimah nu langkung merenah pami dipungkas ku tanda titik. Ku sim kuring tos dicirian, akang kantun nambihan rujukan saatos titik. Sakitu panginten kakiranganna mah Kang {Dinototosugiarto}. Nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 3 Juni 2017 13.05 (UTC)
Téh @A.R Dipusparaga, hoyong dipangmarioskeun deui,... Nuhun ---Dinototosugiarto (sawala) 4 Juni 2017 02.13 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Artikel Kanyéré geus nyumponan sarat artikel --A.R Dipusparaga (sawala) 4 Juni 2017 09.19 (UTC)