Obrolan:Kanyéré

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - OK
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - Ok
  • Interwiki - OK
  • Kategori - OK (tiasa ditambihan ku Phyllanthaceae)

Catetan Masih aya sababaraha éjahan nu kirang merenah:

  1. disisi kedahna di sisi, nepika kedahna nepi ka
  2. dauna kedahna daunna, séjéna kedahna séjénna
  3. mencos kedahna méncos
  4. cobi imeutan deui Kang @Dinototosugiarto , aya sababaraha kecap nu lepat ketik.

Sakitu waé pangkinten kanggé sementawis mah, hatur nuhun

--A.R Dipusparaga (sawala) 15 Méi 2017 13.43 (UTC)

Haturan téh A.R Dipusparaga, Hoyong dipangmarioskeun deui, Nuhun..Dinototosugiarto (sawala) 19 Méi 2017 16.00 (UTC)
Kang @Dinototosugiarto saatos ditingal deui, masih kénéh aya nu kirang merenah. Ku sim kuring tos dicirian. Catetanana, punten béntenkeun pamakéan titik sareng koma, tikitu kedahna dipisah ti kitu, dipaluruh/diéksplorasi pilih waé salasahijina, sareng cobi imeutan deui aksara gedé saatos titik. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 23 Méi 2017 04.56 (UTC)
Haturan téh A.R Dipusparaga, Hoyong dipangmarioskeun deui, Nuhun..Dinototosugiarto (sawala) 24 Méi 2017 06.30 (UTC)
Punten Kang, dina artikelna teu acan aya parobihan nanaon --A.R Dipusparaga (sawala) 24 Méi 2017 07.00 (UTC)