Obrolan:Karémbong

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - OK
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - Ok
  • Interwiki - OK
  • Kategori - OK

Catetan

  1. Aya kalimah nu tiasa dirucat janten sababaraha kalimah, ku sim kuring tos dicirian.
  2. Pami aya sinonim kecap nu sami teu kedah dianggo duanana teras nganggo garis miring, pilih waé salasahiji istilahna.
  3. Aya kecap nu lepat merenahkeun spasi contona kujalan kedahna ku jalan
  4. Kecap disoléndang langkung merenah pami digentos janten disoléndangkeun.

Sakitu panginten nu nembé kapendak mah Kang @Dinototosugiarto, hatur nuhun. --A.R Dipusparaga (sawala) 19 Méi 2017 00.55 (UTC)

Haturan téh A.R Dipusparaga, Hoyong dipang marioskeun deui, Nuhun...Dinototosugiarto (sawala) 19 Méi 2017 15.40 (UTC)