Obrolan:Karéta api Baraya Geulis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ahmad, ieu artikel sigana sae mun didamel basa Sundana. Tiasa sasarengan ogé sareng Zidane nu sigana resep ogé kana artikel karéta.. --ilhamkang (sawala) 10 April 2016 15.07 (UTC)

Sip, kang! --A2613 (sawala) 11 April 2016 03.10 (UTC)
Mantaff! :) --ilhamkang (sawala) 11 April 2016 04.17 (UTC)