Obrolan:Kijing

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ngaronda artikel[édit sumber]

Sarat Artikel Taratas

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - masih aya kalimah nu can aya rujukan
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - Can aya
  • Wikifisasi - OK
  • Interwiki - OK
  • Kategori - Can aya

Catetan Aya sababaraha kecap anu kirang merenah, diantawisna

  1. pihayang kedahna dipikahayang sebalikna kedahna sabalikna keleungitan kedahna leungitna dipiresep kedahna dipikaresep jeug kedahna jeung kawengku tina tiasa digentos ku nu ngawengku
  2. kecap panyusutan asalna tina kecap nyusut pami nyusut mah ngusap atanapi ngelap cobi pilari kecap sanés nu langkung merenah
  3. cobi imeutan deui pamakéan kecap panyeupanan sareng pangukusan naha enya hartosna paranti nyeupan.

Sakitu panginten Kang @MadCholis nu nembé kapendak ku sim kuring mah, nyanggakeun --A.R Dipusparaga (sawala) 5 Juni 2017 03.14 (UTC)