Obrolan:Kurupuk malarat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ngaronda Artikel[édit sumber]

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - OK
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - OK, ngaran tempat sapertos Cirebon, Subang jrrd gé kedah diwikifisasi nya
  • Interwiki - OK
  • Kategori - Can aya

Catetan Aya sababaraha kecap nu kirang merenah diantawisna tapina kedahna tapi, sahingga kedahna nepi ka, tuna kedahna tunda/teundeun, diwewengkon dipisah nganggo spasi janten di wewengkon, sareng pasir gentos ku keusik lantaran pasir mah idéntikna sareng gunung leutik. Sakitu waé panginten Kang @MadCholis, mangga lengkepan heula kakiranganana. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 5 Juni 2017 04.14 (UTC)