Obrolan:Pasantrén Shobarul Yaqien

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Untitled[édit sumber]

Ka saha waé anu ngedit ieu kaca, mugi tiasa nambihan sumber referensi anu tiasa dipercaya. --ilhamkang (sawala) 28 Pébruari 2016 13.54 (UTC)

diaprak na google minim pisan kang infona, saéna mah diajukeun pikeun dihapus waé kang--Yusup_Ramdani  29 Pébruari 2016 04.33 (UTC)
Duka saha nu ngadamel ieu artikel téh. Tapi ieu pasantrén téh mémang kaleresan aya di lembur simkuring. Aya dua pasantrén nu kaétang ageung nya éta Annawawiyah sareng Shobarul Yaqien. Saur simkuring mah keun waé teu kedah dipupus. Ké urang rapihkeun wé heula. Tapi pami badé diusulkeun dipupus nya mangga --Tedi (sawala) 29 Pébruari 2016 06.06 (UTC)
Mangga uwa Tedi, saé pami badé dirarapih mah, komo uwa uninga pisan panginten kana ieu pasantrén. Da pami dipupus mah rada lebar ogé.--Yusup_Ramdani  29 Pébruari 2016 08.07 (UTC)
Nuhun pangrojongna. Numawi saleresna infona cekap penting, mung kirang referensi hungkul. Sugan ka payunna mah aya rujukan nu tiasa dianggo. --ilhamkang (sawala) 29 Pébruari 2016 10.54 (UTC)
Sip ah. Mangga lajengkeun ngararéditna. Jagi kaséhatan, terutami ku margi nuju usum hujan --Tedi (sawala) 1 Maret 2016 00.47 (UTC)
Siap wa! :D --Yusup_Ramdani  1 Maret 2016 02.26 (UTC)