Obrolan:R. Nuriana

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel Taratas

  • Artikel anyar - Yes check.svg 
  • Minimal 100 kecap - Yes check.svg 
  • Rujukan dina unggal kalimah - Yes check.svg 
  • Minimal 2 rujukan - Yes check.svg 
  • Gambar - Yes check.svg 
  • Wikifisasi - Yes check.svg 
  • Interwiki - Yes check.svg '
  • Kategori - Yes check.svg 

Catetan

  1. Lepat éjahan: anjeuna -> anjeunna.

Mangga lengkepan heula kakiranganana Kang @Dinototosugiarto --A.R Dipusparaga (sawala) 19 Juli 2017 12.50 (UTC)

Haturan Téh @A.R Dipusparaga hoyong di parios deui, Nuhun.--Dinototosugiarto (sawala) 20 Juli 2017 16.33 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Ieu artikel geus nyumponan sarat-sarat artikel taratas --A.R Dipusparaga (sawala) 24 Juli 2017 15.01 (UTC)