Obrolan:Solihin Gautama Purwanegara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel Taratas

  • Artikel anyar - Yes check.svg 
  • Minimal 100 kecap - Yes check.svg 
  • Rujukan dina unggal kalimah - Yes check.svg 
  • Minimal 2 rujukan - Yes check.svg 
  • Gambar - Yes check.svg 
  • Wikifisasi - Yes check.svg 
  • Interwiki - Yes check.svg '
  • Kategori - Yes check.svg 

Catetan

  1. Lepat éjahan: kualatan kedahna ku alatan, pang layad kedahna panglayad, kulantaran kedahna ku lantaran, geunaan kedahna ngeunaan, anjeuna kedahna anjeunna.
  2. Kecap lemah tiasa digentos ku kecap héngkér.
  3. Kecap barudak henteu kedah diwikifisasi.
  4. Kekecapan nu teu kedah didéngdékeun panglima, mentri perindustrian, pasukan, lingkungan, regulasi, karang taruna, PKK, Pramuka.
  5. Aya sababaraha kalimah nu saleresna tiasa dirucat janten sababaraha kalimah supados merenah sarta teu panjang teuing. Ku sim kuring tos dicirian.

Mung sakitu heula panginten Kang @Dinototosugiarto,nyanggakeun. --A.R Dipusparaga (sawala) 19 Juli 2017 11.34 (UTC)

Haturan téh @A.R Dipusparaga hoyong diparios deui,... Nuhun.--Dinototosugiarto (sawala) 19 Juli 2017 12.28 (UTC)
Punten Kang @Dinototosugiarto masih aya dua kalimah nu teu acan nganggo rujukan, teras ieu kalimah masih kénéh kirang merenah Nalika kapapancénan numpes gorombolan Kahar Muzakkar, Mang Ihin diangkat jadi Panglima ngaganti Yusuf anu meunang tugas anyar jadi mentri perindustrian dina bulan Juli 1965, sabada ngajorag tuluy ngepung panyumputanna, di hiji saung deukeut susukan Lasolo di Sulawesi. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 20 Juli 2017 16.07 (UTC)
Haturan téh @A.R Dipusparaga hoyong diparios deui,... Nuhun.--Dinototosugiarto (sawala) 20 Juli 2017 16.54 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Ieu artikel geus nyumponan sarat-sarat artikel taratas --A.R Dipusparaga (sawala) 24 Juli 2017 15.05 (UTC)