Obrolan:Useup

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kang @Dinototosugiarto, artikelna tos saé kantun nambihan interwiki sareng ngalengkepan rujukan dina unggal kalimah. Teras aya hiji sumber anu teu tiasa dianggé margi tina blog pribadi. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 9 Méi 2017 06.14 (UTC)

Kahatur Téh A.R Dipusparaga, punten pang marioskeun deui...
Nuhun pisan Dinototosugiarto (sawala) 10 Méi 2017 04.26 (UTC)
Kang @Dinototosugiarto aya sababaraha kalimah anu saleresna tina hiji kalimah téh tiasa dirucat janten sababaraha kalimah supados teu panjang teuing. Sajabi ti éta masih aya éjahan anu teu acan leres. Parobihan nu tos diropéa ku sim kuring tiasa ditingal di dieu. Kanggo kapayunna mugi langkung diperhatoskeun deui perkawis éjahan sareng rucatan kalimahna. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 10 Méi 2017 14.21 (UTC)