Obrolan pamaké:Ciaurlec

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
Citakan:User it
fr-3 Cette personne peut contribuer avec un niveau avancé de français.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
es-1 Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
Citakan:User pt-1
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Téang Basa pamaké