Obrolan pamaké:Mssetiadi/Arsip/2008

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Arsip 2006 - Arsip 2007 - Arsip 2008 - Arsip 2009 - Arsip 2010 - Arsip 2011

Deo Volente[édit sumber]

Hi Mssetiadi atau Tedi, nama saya Mikhailov Kusserow. Saya gunakan nama Anda yang mana ya di halaman obrolan kuringnya? Saya tidak dapat berbahasa Sunda. Jadi kalau ada kesalahan tolong beritahu. Terima kasih. Mikhailov Kirow 08:56, 8 Januari 2008 (UTC)

Panggil Mikhailov saja. Halaman penggunanya nanti saya isi pakai Bahasa Sunda. Terima Kasih. Mikhailov Kirow 10:27, 9 Januari 2008 (UTC)
Saya sudah isi halaman penggunanya. Mikhailov Kirow 01:16, 14 Januari 2008 (UTC)
Saya mau tanya apa bahasa Sunda "Pengguna ini sedang sibuk" dan "Silakan menulis pesan Anda di sini". Terima Kasih. Ciao. Parabéns!.

SMAN 4 Bandung[édit sumber]

Kang, saha jenengan rama kang Tedy anu janten guru di SMAN 4 teh? Abdi lulusan taun 1986. Bilih wae kantos diwuruk ku tuang rama / tuang ibu.--Hadiyana 07:38, 21 Januari 2008 (UTC)

punten lepat kamar, teu kedah diwaler, sugan teh kang Tedy, saatos diparios deui ari pek teh sanes akang.--Hadiyana 07:46, 21 Januari 2008 (UTC)

milis kuncen[édit sumber]

Kang Ted, salaku kuncen, salira diulem ngiringan milis pangurus wiki Indonesia. Diantos di pengurus-wiki-id@yahoogroups.com. --kandar 13:18, 22 Januari 2008 (UTC)

Nuhun[édit sumber]

Nuhun pisan kanggo pawilujengan anjeun. Ruhaini 14:46, 1 Méi 2008 (UTC)

Basa Sunda[édit sumber]

Tiasa, tapi ngan basa obrolan biasa wungkul. [1].

navbox vs navframe[édit sumber]

teu ngartos kang..! (ngacung sa luhur-luhurna), siganamah ka pareuman ku ngagentos monobook.css

teu ngartos naon nu janten resakna, dina citakan nu dimaksud teuayaan eta..--° kang iwan ° 09:12, 10 Nopémber 2008 (UTC)

Ngumpul[édit sumber]

Ted, kalo lagi di Indo dan memungkinkan, mungkin tertarik untuk sekali-kali ikut ketemuan? (serenity)