Obrolan pamaké:Mssetiadi/Arsip/2006

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Arsip 2006 - Arsip 2007 - Arsip 2008 - Arsip 2009 - Arsip 2010 - Arsip 2011

Pangbagea[édit sumber]

Bagéa, Juragan! Haturan wilujeng sumping, wilujeng gabung sareng komunitas Wiki Sunda! Salaku pangdeudeul, mangga uningaan Pangwanoh jeung Kursus kilat, atanapi mangga aos bagbagan Pitulung. Sumbangsih salira diantos pisan! --kandar 03:46, 7 Juli 2006 (UTC)

locator Garut[édit sumber]

Kang, sigana gambar lokasi kabupatén Garut langkung sae digentos ku nu sapertos nu sanesna, supados seragam & langkung cekas deuih. Ti mana nyandakna? Pami tiasa mah sakantenan bae panggentoskeun (filena timpah we). Nuhun! --kandar 01:52, 15 Agustus 2006 (UTC)

re:Citakan Kac[édit sumber]

mangga kang, da bébas we angé kanggo ngadamel didieumah -- ° kang iwan ° 01:08, 27 Agustus 2006 (UTC)

Peryogi kacamatan di Tasikmalaya.[édit sumber]

Kang.. peryogi daptar kacamatan di Tasikmalaya kanggo seratan ngeunaan Mang Koko. Hatur nuhun :) - DiN 23:22, 28 Agustus 2006 (UTC)

salah euy, heuheu[édit sumber]

Hampura, Kang... Kuring salah ngasupkeun pangbagéa... --kandar 15:38, 5 Séptémber 2006 (UTC)

Kategori wilayah administratip.[édit sumber]

Kang Tedi, kumaha upami hiji kategori wilayah administratip dianggona mung satingkat saluhureunana, maksimum dua tingkat saluhureun. Misalna: - Arcamanik, Bandung lebet kana kategori Kategori:Kacamatan di Kota Bandung wungkul, teu kedah dugikeun dilebetkeun kana Kategori:Kacamatan di Indonésia. Maksimum lebet kana kategori Kategori:Kacamatan di Jawa Barat.

Tujuanana ambeh langkung rata ka sadaya tingkatanana. Janten engke jaga pami ngalebetkeun kalurahan, atanapi dugikeun ka RT/RW, teu kedah ngadamel kategori kalurahan di Indonesia, atanapi RT/RW di Indonesia.

Salian ti eta, server Wikimedia oge janten langkung hampangeun dina ngokolakeun kaca-kaca kasebat, saupami kategori nu dianggona minimal.

DiN 06:45, 15 Séptémber 2006 (UTC)

Sok atuh kuabidi tiasa dibantosan, angé"bot" tiasa ngarobih kategori, atanampi mindahkeun kategori hiji ka kategori nu séjén, contoan heula... -- ° kang iwan ° 09:28, 15 Séptémber 2006 (UTC)
Upami teu leupat , urang hapus Kategori:Kalurahan/désa di Indonésia di na artikel desa ? leureus..? -- ° kang iwan ° 10:03, 15 Séptémber 2006 (UTC)

Citakan navigasi[édit sumber]

upami citakan navigasi di sundakeun naon.? Citakan Pituduh ? , kanggo dikategori sadaya citakan navigasi . -- ° kang iwan ° 14:26, 17 Séptémber 2006 (UTC)

Upami kitumah urang kategorikeun weh ka Citakan Navigasi, (sementawis) upami badé di alihkeun eungkena langkung gampil. -- ° kang iwan ° 05:08, 18 Séptémber 2006 (UTC)

Terima Kasih[édit sumber]

Terima kasih ucapan selamatnya, sering-sering dong mampir di map-bms:, Slamet Serayu 04:32, 18 Séptémber 2006 (UTC)

Tnavbar[édit sumber]

upami Tnavbar nyandak timana (copy)? , kanggo naon ..? (aya kasalahan tumbu upami di klick di artikel. cobi tingali di Ciudian, Singajaya, Garut , clik Tnavbar di kotak info Singajaya, Garut na "sateuacan ;Kacamatan Singajaya, Kabupatén Garut, Jawa Barat" ). abdi bade meresan janteun lieur , ngawitan na timana... -- ° kang iwan ° 13:09, 21 Séptémber 2006 (UTC)

Redirect citakan[édit sumber]

kanggo Citakan nu teuacan aya , langkung saé tong di redirect, upami di redirect ,di artikelna nu nembong janteun kieu :

•• ° kang iwan ° 19:02, 22 Séptémber 2006 (UTC)

Re:Citakan-citakan Keurlumangsung[édit sumber]

kalender mah kedah dilebetkeun <includeonly> sareung </includeonly> dina citakanna supados jenteun section. (tong dituruttan etamah, eungkena citakan kalendeurna bade digentos) -- ° kang iwan ° 18:18, 29 Séptémber 2006 (UTC)

nu conto kuabid di hapusan heula, enjing urang teraskeun deui -- ° kang iwan ° 18:38, 29 Séptémber 2006 (UTC)
  • Kang, kumaha upami doc (katerangan) citakan disimpen di kaca sawalana...? -- ° kang iwan ° 10:59, 30 Séptémber 2006 (UTC)

citakan:Artikel istimewa[édit sumber]

ningali Citakan:Artikel istimewa teu aktif bintangna , diakalan di Citakan:Artikel Geulis -- ° kang iwan ° 05:01, 1 Oktober 2006 (UTC)

ayeunaman di redirect weh heula, tong hilap bilih aya nu doubleredirect -- ° kang iwan ° 05:07, 1 Oktober 2006 (UTC)

plainlinksneverexpand[édit sumber]

plainlinksneverexpand di definisikeun di id:MediaWiki:Common.css benten sareng di MediaWiki:Common.css . (teu tiasa di angé didieu), upami bade di angé kedah di samikeun. -- ° kang iwan ° 13:38, 2 Oktober 2006 (UTC)

Citakan Keurlumangsung[édit sumber]

mun ningali Keurlumangsung di en, Keurlumangsung per poé na teu ngangé citakan, kumaha kang urang gentos waé?, sabab éngkena seueur teuing citakan nu teu kaangé (unused template) atanapi seueur teuing citakan (sapoé sacitakan , sataun =... citakan? )Biggrin-smiley.png --° kang iwan ° 16:35, 6 Oktober 2006 (UTC)

Portal:xxx = Wikipedia:xxx fungsinamah sami (ns) --° kang iwan ° 17:55, 6 Oktober 2006 (UTC)

Bot ngadamel artikel[édit sumber]

kango ngadamel artikel tiasa diangé bot, tulis (simpen) dina file txt (encoding UTF-8):

Format : dimimitian ku xxxx di ahiran ku yyy, judul: di kurungan ku
Conto :
xxxx
 '''Kopo, Soréang, Bandung'''
{{subst:kac|kec=ngaran kacamatan|tipe=Kota atawa Kabupatén|dati2=ngaran kota atau kabupatén|prov=ngaran propinsi}}
yyyy
xxxx
 '''Karamatmulya, Soréang, Bandung'''
{{subst:kac|kec=ngaran kacamatan|tipe=Kota atawa Kabupatén|dati2=ngaran kota atau kabupatén|prov=ngaran propinsi}}
yyyy
jeung saterusna

catetan : ieu judul di tulis ogé dina kaca , upami hoyong tong aya judul dina kaca kedah aya modifikasi di progam (pagefromfile.py)

kirim via e-mail. katerangan di pywikipedia --° kang iwan ° 18:54, 6 Oktober 2006 (UTC) Biggrin-smiley.png

Susah geuning ... "user-config.py" atos .... nyobian "login.py" atos OK... ngadamel teks "abcd.txt" atos, tah nu dianggo "pagefromfile.py" kan? file "abcd.txt"-na dikumahakeun Kang?
  • kumaha...kang ? aya nu di pika lieur..?.. ngeuningan ngacak ka citakan sagala...? --° kang iwan ° 10:51, 8 Oktober 2006 (UTC)
  • kango ngadamel citakan ? tiasa ngedit pagefromfile.py? tos tiasa nyumputkeun judul (cetak kandel) dina kaca ?(judul artikel tidak disertakan dalam halaman). upami tos tiasa.. ngadamel citakan sami sareng ngadamel artikel. conto:
xxxx
  '''Citakan:Tedibot'''
  {{subst:kac-2
    |nami kacamatan=
    |dati2=Kabupatén atawa Kota
    |nami dati2=
    |propinsi=
    |d1= |d2= |d3= |d4= |d5=(jst)nami-nami désa
    |k1= |k2= |k3= |k4= |k5=(jst)nami-nami kalurahan
   }}
xxxx

di notepad save pilih encoding UTF-8

catetan: upami dina excel tos aya datana langkung gambil kantun cel =a1 & b1 ...jst --° kang iwan ° 11:24, 8 Oktober 2006 (UTC)
kango kac tiasa ogé copy ti Pamaké:Irwangatot/1 --° kang iwan ° 11:31, 8 Oktober 2006 (UTC)

kaluran/désa di bandung[édit sumber]

Kang, Kaluraha/désa di Wikipédia basa Indonesia ,nembean di damel, upami tiasa, nu teu ngangé é tiasa di tambihan interwiki ka ditu, Tingali di id:Kategori:Kelurahan di Indonesia --° kang iwan ° 17:00, 14 Oktober 2006 (UTC)

Tah geuning.. référensi rada rieut... teu nanaon ari teu tiasamah. eungké sageudik2 di interwiki ti (id) ogé.Nuhun --° kang iwan ° 20:13, 14 Oktober 2006 (UTC)

Gambar[édit sumber]

kang gambar di gallery kontribusi akang, teuacan di pasihan Tag ? peryogi di pasihan ?. --° kang iwan ° 14:13, 17 Oktober 2006 (UTC)

kumaha mun {{DU}} atanapi {{GFDL}}, nu paling cocog {{GFDL}} , kitu cuenah kan. --° kang iwan ° 14:27, 17 Oktober 2006 (UTC)

Citakan teu dipaké?[édit sumber]

kang ari Citakan:Lts,Citakan:Tlx teu di ange? , abdi hilap deui, ieu tos di usulkeun dihapus..? --° kang iwan ° 10:51, 4 Nopémber 2006 (UTC)

cobi ari ieu kumaha? Citakan:Cilamaya, Karawang / diangé teu--° kang iwan ° 10:50, 16 Nopémber 2006 (UTC)

Sumber Lor, Babakan, Cirebon[édit sumber]

kang, ari di citakan Citakan:Babakan, Cirebon aya Sumber Lor, Babakan, Cirebon ?,nyuhunkeun rujukan... --° kang iwan ° 19:24, 4 Nopémber 2006 (UTC)

Bot[édit sumber]

kang aya nu ngajukeun Bot (diantos pangrojongna) --° kang iwan ° 12:36, 17 Nopémber 2006 (UTC)

Mohon Saran[édit sumber]

Kang, saya lagi bikin wil. administratif Kecamatan di jv: dengan cara copy paste, apa ada cara lain yang lebih cepat ? kelihatannya kang Mssetiadi punya cara yang cepat di id: maupun di su:, Slamet Serayu 07:08, 23 Nopémber 2006 (UTC)

Suwun atas sarannya kang Iwan, benar kayaknya jadi lebih mudah ya tapi agak rumit juga, Slamet Serayu 04:06, 24 Nopémber 2006 (UTC)

Kang, suwun atas cetakan Kecamatan-nya jadi lebih ringkas ya. Maaf aku salah nulis pesan sebelumnya maksudnya pesan itu untuk kang Iwan Tottybot, Slamet Serayu 06:59, 24 Nopémber 2006 (UTC)

kacamatan di kabupatén cianjur[édit sumber]

upami Kacamatan Cibinong aya teu di Kabupatén Cianjur, dina citakan {{Kabupatén Cianjur}} teu aya,naging di id:Cibinong, Cianjur aya..? kumaha , nulepat mana? --° kang iwan ° 22:16, 25 Nopémber 2006 (UTC)

re disambig[édit sumber]

rada lieur, palawangan teh.. sanes panto? jadi memang di pas arek asup? sanes nu di jeurona..matakna nu pas kango ngaran Liang Heunceut ..nu pas naon? --° kang iwan ° 12:35, 30 Nopémber 2006 (UTC)