Obrolan pamaké:Mssetiadi/Arsip/2009

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Arsip 2006 - Arsip 2007 - Arsip 2008 - Arsip 2009 - Arsip 2010 - Arsip 2011

Translation Request[édit sumber]

Hi! Could you translate and add this article into your wonderful wikipedia? You can reach me here. Thanks. With Kind Regards --Warayupay (sawala) 12:07, 19 Juni 2009 (UTC)

Tacloban

Ph locator leyte tacloban.png

Tacloban is a port city in the Philippines. It is approximately 360 miles southeast of Manila. It is the capital of the province of Leyte. It is also the regional center of Eastern Visayas.

en:Tacloban

Kota[édit sumber]

Assalaamu `alaykum. Punten yeuh nembe lebet. Kang, kumaha upami istilah kota digentos ku dayeuh? Sareng dupi perintisan kacamatan teh masih lumangsung? Reindra (sawala) 04:00, 29 Oktober 2009 (UTC)

Obrolan pameke:Luffy sogeking[édit sumber]

Ass. kang Tedi, hatur nuhun kanu ingformasina. Luffy sogeking (sawala) 02:45, 3 Nopémber 2009 (UTC)

Re:Kota, Dayeuh[édit sumber]

Hmm... muhun ogé nya. Ngiringan waé lah. Hatur nuhun parantos ngawales serat. Reindra (sawala) 02:26, 8 Nopémber 2009 (UTC)