Obrolan pamaké:Reindra

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Reindra ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Tedi 00:34, 23 Juli 2008 (UTC)


Hatur nuhun kana pamendakna. Memang kedahna kota digentos dayeuh. Tapi dina masalah Kota (nu kapungkurna Kotamadya, Municipality), panginten kedah ditalungtik deui peryogi henteuna digentos janted dayeuh, margi sakaterang pribados mah kota minangka hiji tempat atanapi wilayah anu cocog digentos dayeuh teh. Ari Kabupaten sareng Kota (Kodya) mah, kirang cocog. Kumaha tah --Tedi (sawala) 10:37, 2 Nopémber 2009 (UTC)

Muhun sami-sami. Soal taratas kacamatan, ayeuna nuju kawates ngeditna yeuh, janten duka iraha diteraskeunana. Upami aya minat, mangga atuh bilih bade ngalajengkeun. Bilih peryogi ngobrol kumaha-kumahana, tiasa sareng simkuring atanapi Kang Iwan --Tedi (sawala) 08:16, 9 Nopémber 2009 (UTC)