Obrolan pamaké:SU29Imas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké SU29Imas ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

~~~~



Wilujeng Sumping[édit sumber]

Wilujeng sumping Téh Imas, mugi teras nyerat dina basa Sunda, sumanget! Kadé hilap, dinten énjing ngawitan pasanggiri Sundapédia 2011. Upami aya patarosan anu badé didugikeun, ulah asa-asa, pok baé wakca :D Wilujeng Tandang! --Aditia.Gunawan (sawala) 11:55, 18 Séptémber 2011 (UTC)

Katagori[édit sumber]

Teh, kecap Katagori digentos baé ku Kategori. Nuhun --Aditia.Gunawan (sawala) 04:05, 19 Séptémber 2011 (UTC)

Atur Waktu[édit sumber]

Halo Teh,

Untuk menyamakan penganturan waktu kedalam Waktu Indonesia Barat, silakan mengatur waktunya dengan cara:

  1. Klik Préferénsi pada pojok kanan atas.
  2. Pilih Titimangsa jeung wanci
  3. Pada kolom Format Waktu, pilih Asia/Jakarta pada kolom Wewengkon wanci
  4. Klik Simpen Préferénsi.


Agar tidak ada perbedaan masalah absensi ya, Tetap semangat menyuntingnya. :D


Hatur nuhun.

 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 12:43, 22 Séptémber 2011 (UTC)

Ngaronda[édit sumber]

Assalamu'alaikum. Téh Imas, kahaturkeun hasil panitén abdi kana kontribusi Tétéh dina Wikipédia Sunda ti kaping 19 Séptémber dugi ka 2 Oktober.

  • Dugi danget ieu Tétéh tos 43 kali ngédit di Wikipédia basa Sunda. Hartosna, kirang 57 kali ngedit deui. :D
  • Kanggo absénsi, aya anu copong, nyaéta dina kaping 20,21,23,28,sareng 29 Séptémber.

Artikel anu teu kaétang (teu acan sampurna):

  • Artikelna pondok kénéh, utamina dina eusi sareng rujukan (nembé 2). Tiasa dilengkepan deui.
  • Ieu artikel dupina tos diédit ku nu pamilon anu sanés. Sementawis mah ieu artikel teu tiasa diajangkeun kanggo dipeunteun ku Juri. Mung tiasa pami dilengkepan mah, kanggo nambihan absén. Kapayunna upami hoyong nyerat tapi alim diédit ku nu sanés, anggo citakan ku cara ketik {{dipaké}} engké bakal katémbongna sapertos kieu :
  • Artikelna tos kawilang panjang, tapi tiasa dilengkepan deui Téh.
  • Réferénsi nembé dua. Tiasa ditambihan ti sumber-sumber di Internét.
  • Gambarna teu acan aya.
  • Cobi diparios deui interwikina. Naha dina basa sanés ogé disebatna sawér?
  • Wikifisasina tos saé. Kumaha upami awal kalimahna langsung waé ku kalimah Sawér nyaéta ...jsté.
  • Mangga geura tangtoskeun artikel nu sakinten-kintenna badé didamel janten artikel sampurna.


Wilujeng.
Salam,
--Aditia.Gunawan (sawala) 06:39, 2 Oktober 2011 (UTC)

Artikel Taratas[édit sumber]

Assalamu'alaikum. Teh Imas anu teu weleh sumanget. Hatur nuhun ku tabahna teteh tetep ngiring di Sundapedia. Aya sawatara hal anu peryogi didugikeun patali sareng artikel taratas anu diasongkeun. Utamina dina perkawis Interwiki. Anu dimaksad interwiki teh sasaruaan artikel dina basa sejen. Nu dimaksad, dina basa sejenna teh kedah tos nyampak artikel anu ku urang di-interwikikeun teh. Upamina Iskandarwassid, saparantos disusud dina Wikipedia Indonesia mah geuning teu acan aya. Tah ku kituna, dupina kedah dipidamel dina basa Indonesia. Ku kituna, interwikina janten nyambung. Teu kedah janten bangbaluh, cekap saparagraf atanapi dua paragraf bae. Ditarjamahkeun tina basa Sunda. Janten upami artikelna nunggelis, teu aya dina basa sanes, wayahna ngadamel dina basa Indonesia wae mah.
Sumanget Teteeeh! Abdi ngefans ka Teteh...
Salam
--Aditia.Gunawan (sawala) 8 Nopémber 2011 08.24 (UTC)

LOLOS Putaran Ketiga[édit sumber]

Halo teh Imas,

Artikelnya sudah saya cek dan teteh bisa lanjut ke putaran ketiga untuk meneruskan kompetisi ini. Tapi ada satu catatan dari saya. Teteh kalau mau nulis sub bagian yang namanya Referensi, jangan menuliskannya '''Referensi''' tetapi hanya dengan menuliskannya dengan ==Referensi==. Sekali lagi saya ucapkan selamat.


Salam,


 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 10 Nopémber 2011 04.01 (UTC)