Obrolan pamaké:SU49Wahyudin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wahyudin gumujeng.jpg Nepangkeun, Wasta sim kuring Wahyudin, pamilon Sundapedia 2011, pasanggiri nulis dina Wikipedia basa Sunda.

Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké SU49Wahyudin ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

° kang iwan ° 07:30, 18 Séptémber 2011 (UTC)


Kaca Pamaké[édit sumber]

Kang, kaca pamaké:SU49Wahyudin teu acan leres. Cobi diropéa heula nya. Okéh! Wilujeng --Aditia.Gunawan (sawala) 14:53, 19 Séptémber 2011 (UTC)