Omas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Omas
Gumelar Jakarta, Indonesia
3 Méi 1966
Maot Depok, Indonesia
16 Juli 2020 (yuswa 54)
Pacabakan aktris
pelawak
pamaen lenong Betawi
Taun aktif 1995 - 2020
Salaki/pamajikan Madi Pribadi (bercerai)
Salaki/pamajikan Mandra (kakak)
Mastur (adik)
Rusli (keponakan)
Murangkalih Muhammad Rizky Dioambiah
Dinda Olivia
Dimas Aji Septian

Omaswati (gumelar di Jakarta, 3 Méi 1966 – tilar dunya di Depok, 16 Juli 2020 dina umur 54 taun)[1] nyaeta saurang aktris sareng pelawak asal Indonésia. Anjeunna ogé dikenal salaku pamuter lenong, téater Betawi.

Rujukan[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg