Orange Marmalade (serial TV)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Citakan:Infobox television

Orange Marmalade (Citakan:Ko-hhrm) nyaéta sérial télévisi Koréa Kidul anu didasarkeun tina webtoon anu boga judul sarua nu dijieun jadi sérial ku Naver ti taun 2011 nepi taun 2013.[1][2] Serial televisi ieu dibéntangan ku Yeo Jin-goo, Kim Seolhyun (AOA), jeung Lee Jong-hyun, disiarkeun ku KBS2 dina poé Sabtu dina pukul 23:40, dimimitian dina tanggal 15 Méi 2015 nepi 24 Juli 2015 saloba 12 épisode..[3][4][5][6][7][8][9]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. Kim, Jae-heun (13 May 2015). "Yeo Jin-goo promises romance in Orange Marmalade". The Korea Times. Diakses tanggal 20 May 2015. 
  2. Won, Ho-jung (15 May 2015). "Drama Orange Marmalade looks to break vampire mold". The Korea Herald. Diakses tanggal 15 May 2015. 
  3. Park, Ah-reum (10 February 2015). "Yeo Jin Goo, CN Blue's Lee Jong Hyun and AOA's Seolhyun Considering New KBS Drama". enewsWorld. Diakses tanggal 18 March 2015. 
  4. Hong, Hye-jin (25 February 2015). "Yeo Jin-goo joins cast of Orange Marmalade". K-pop Herald. Diakses tanggal 18 March 2015. 
  5. Ghim, Sora (25 February 2015). "Yeo Jin Goo To Return To The Small Screen". BNTNews. Diakses tanggal 18 March 2015. 
  6. Ghim, Sora (27 February 2015). "Lee Jong Hyun Will Make The Perfect Vampire". BNTNews. Diakses tanggal 18 March 2015. 
  7. Ghim, Sora (2 March 2015). "Seolhyun To Steal Hearts As A Vampire". BNTNews. Diakses tanggal 18 March 2015. 
  8. Hong, Hye-jin (3 March 2015). "Seolhyun cast for Orange Marmalade". K-pop Herald. Diakses tanggal 18 March 2015. 
  9. Park, Ah-reum (16 March 2015). "CN Blue's Lee Jong Hyun, AOA's Seolhyun, Yeo Jin Goo and More Gather for Orange Marmalade". enewsWorld. Diakses tanggal 18 March 2015. 

Pranala luar[édit | édit sumber]