Orika, Pulau Rakyat, Asahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Orika
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanPulau Rakyat

Orika nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pulau Rakyat, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pulau Rakyat, Asahan


Gnome-home.svg